Acasa
Metropola ARC
Facilități ARC

Facilități ARC

Școala Metropolitana ARC oferă o larga și variată gamă de servicii pentru elevi:
  • Cabinet de Consiliere & Orientare unde un psiholog specializat în psihologie școlară este tot timpul pregatit să asculte și să ofere elevilor și parinților ocazia de a găsi soluții bazate pe introspecție, gandire pozitivă și metode de educație nonformală. Psihologul școalar in Școala ARC are și rol de life-coach avand experiență în a motiva oamenii să iși atingă obiectivele profesionale și personale.
  • Pregătirea și servirea mesei are loc în instituție, fiind asigurate toate  regulile unei alimentații sănătoase intr-un cadru avizat de toate forurile competente, avand bucatarie si laborator propriu. Elevii beneficiaza de 4 mese pe zi: doua principale și doua gustari.
  • Cabinetul medical al școlii dispune de toate echipamentele necesare oferirii primului ajutor în cazul oricarui tip de accident la școală sau în cazul in care elevii au nevoie de asistența medicală, indiferent de cauză dar și personal calificat care sa poată oferi oricând aceste servicii medicale.
  • Transportul elevilor se poate face la cerere cu mijloacele de transport ale școlii. Bus-ul școlii este încăpător, are dotari moderne și este condus de șoferi care au experiență în transportul copiilor în conditii de maximă siguranță.
  • Sisemul de securitate si paza al școlii este de ultimă generatie, școala fiind prevăzută cu sistem de monitorizare propriu acționat digital iar astfel accesul persoanelor străine în școală și in curtea acesteia este atent și riguros  monitorizat.
  • Sala de sport in interiorul scolii
  • Sala de sport in exteriorul scolii (600mp) adaptata pt mai multe tipuri de activitati sportive
_MG_2350 IMG_0175